Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Botra kapott a gazda - kiűzték falujukból a bűnöző cigányokat a szentmártoniak

2009. június 03. 07:23

Csíkszentmárton, egy bájos, történelmi emlékektől hemzsegő székely falu a csíki havasok lábánál. Az ott lakók minden erejüket megfeszítve próbálnak fennmaradni a Székelyföldet is elárasztó globalista kihívások közepette. De azt megelégelték, hogy a magyar nyelvet is ismerő cigányok megszurkálják a legényeket, ellopják a tyúkokat, a termést, és rettegésben tartsák a falu idős, védtelen lakóit. Pünkösd napján megkéseltek megint egy székely fiút. A falu fiatalsága azt mondta elég: mindegy hatvan székely husángra kapott, s az oláh kommandósok sem tudták megállítani a rohamot.

 

A székelyföldiek életét is megkeseríti az ottani cigányság bűnöző rétegének terrorisztikus fellépése. Nappal, a nyílt utcán is betörnek a házakba, elvisznek minden kézzel foghatót, s a lopott, sehol nem regisztrált lovaik húzta szekereken viszik a szajrét. A kocsmákból fizetés nélkül távoznak, a boltokat ellepik és kirabolják, a tiltakozók közül a nőket megverik, a férfiakat megszurkálják.

Több szentmártoni legény viseli testén a velük való találkozás nyomát. A bűncselekmények elkövetőivel kesztyűs kézzel bánik a román hatóság, hiszen ebből a szempontból ugyanaz a helyzet mint nálunk. A hatalomnak kapóra jön a a cigánybűnözés, hiszen míg a székely élete, vagyonkája védelmével van elfoglalva, addig nem tud az autonómiával foglalkozni.

A falu fiatalsága Pünkösd másnapján eddig soha nem látott mértékben kovácsolódott össze a bűnözők kiseprűzéséért. A cigányok kikényszerítették a magyar egységet - fogalmazott tudósítónknak egy idős székely gazda.

Dorongokkal, husángokkal felfegyverkezve rontottak a cigány putrisorra, hiszen a meghalt székelyek egykoron takaros házaiba önkényesen beköltöző cigányok pár hónap alatt mocskos putrivá változtatták a száz évnél is idősebb gondosan, kétkezi munkával megépített hajlékokat. A román kommandósok sem tudták megakadályozni, hogy ne dolgozzanak a kéziszerszámok, s talán egy időre a székely gazda, s nem a bűnöző cigány eszi a tyúkhúslevest.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil is decoding 99% types of captchas

(MashaCok, 2017.12.13 09:32)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any anti-botnet CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Munkacs (Ukrajna)

(Bela, 2013.07.02 13:54)

Ez is . . . de szep is. Mondja meg nekem valaki . . . miert kell a magyarnak a vegletekig szenvednie a mocskos ciganya miatt. Hol a magyar virtus ? Botot a kezbe es elore ! Irtani a retkeset . . . Hogy en hogy utalom a ciganyt . . . . nem emberi. En lonem le az utolso 100-at sajat fegyveremmel, ha tudnam, hogy ez a mocskos faj kihal es ez az utolso 100 darab beloluk a vilagon. ja . . . azt a magyart aki "keveredik" a mocsokkal, szinten allitsatok a 100 moge !!! Lenne toltenyem szamukra is !!!!